fredag 18 februari 2011

18 februari 08:39

Idag är det alltså exakt 2 veckor till BF så förhoppningsvis så har vi bebis inom 2 veckor. Förlossningen den kommer ju gå så snabbt och smärtfritt så att den är ju inte att tänka på... (ryser av att tänka på skiten). Läser man om graviditeten online så står det på de flesta sidor att nu börjar man ställa in sig på och se fram emot förlossningen. Inte jag inte!

Igår så tog vi oss ner på stan. Både jag och H var feberfria och B behövde hämta sina glasögon. Köpte kläder till H så nu har hon lite flera byxor som inte slutar vi knävecken och fikade. Sen hem. Jag sov med H inatt och beslutade att vi ska INTE gå upp.
Sagt och gjort. 4 vaknade hon och ville upp, tände lamporna på sitt rum och ställde sig bredvid mig och grät och skrek i en halvtimme. "Mamma upp, mamma upp, mamma välling". Medan jag med lugn och pedagogisk röst förklarade att kl är 4 och det är natt och vi går upp när det är morgon. Du kan få lite vatten. Efter en halvtimme gav hon upp.. (1 - 0 till mamma) och la sig bredvid mig, bad om papper för sin näsa och vatten och sen somnade hon om till strax efter åtta. Men då ville hon inte heller gå upp utan hon ville ligga och mysa i nästan 20 min =) Tack för den.

Har även anmält henne till minisim. Börjar vecka 11. Är på torsdagar på löga. Kvart i fyra till kvart över fyra. Mamma har sagt att hon passar bebis om hon är ledig och Bart jobbar så jag håller tummarna för att vi kan gå jag och H. Det jag är orolig för att bebis kommer senare så att jag fortfarande blöder när kursen börjar. Då kan jag ju inte gå i vattnet.
Men ska bli skoj. Tror H kommer gilla det =)

Nu ska jag ta och kika runt lite på internet och sen ska vi väl snart äta frukost. Jag dricker en kopp hallonbladste nu jag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar