måndag 28 november 2011

28 november 14:06

Helt okej dag. Leo sov till tio i sju i morse och då blev H med väckt. Iofs vaknade hon under natten och kom till oss.
Tog en städning här i morse, dammade och dammsög och skurade toaletter och sen åkte jag och H till Karin o Nathan medan Leo sov middag och B slappade.

Blev lite mys med lilla Lisa. Kan inte komma ihåg att mina barn varit så små? =) Iaf en timme var hon nöjd i famnen på mig. Gosunge!

Hem, mata Leo. Heaven skulle försöka sova middag men det gick absolut inte.

Nu ska vi snart gå till hennes kompis Ida för födelsedags kalas och appropå kalas. Jag såg precis på facebook att jag vunnit en tårtoblat till Heavens kalas :)

3 kommentarer:

 1. Hej och tack för din gissning =) Imorgon förmiddag nån gång räknar jag med att kunna tala om vad bebisen väger/mäter! :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack! Du fick mig lite lugnare nu genom att berätta att diametern inte blir så stor skillnad på trots att huvudet i sig är lite större... för det är just HUVUDET jag fasar för...
  Kan bero på att när jag fick Linus så fastnade han med huvudet halvt ute, så jag trodde jag skulle sprängas! Men ja... sen när jag fick Rasmus sa dom att vissa vill att man gör så... så jag höll ju på att krevera. Men tredje förlossningen gick kanonbra, 1,5 timme efter första värken - så jag hoppas på en likadan nu :D

  Dock har inte hinnsvepning funkat alls på mig tidigare, o verkar inte göra det denna gång heller tyvärr...

  SvaraRadera
 3. Kul att du är med och tävlar i adventstävling 2!
  Lycka till :)
  Ha en härlig tisdag!

  SvaraRadera