onsdag 9 maj 2012

9 maj 09:24


Ifall jag vann 1 000 000kr vad skulle jag göra då? Jag skulle kunna skriva någonting fint som att jag skulle skänka pengar till välgörenhet eller liknande men jag är lite egoistisk så det skulle jag inte göra.
Jag skulle betala bort mitt CSN lån, sätta undan pengar till barnen och sen ta med mig min familj på en välbehövlig semester.
Köpa en ny dammsugare står högt på önskelistan då våran gamla håller på att ge upp och sambon tycker att vi har "bara" haft den i 8 år så några år till borde den klara. Skulle även vara trevligt med lite lyxgrejjer som en ny tv eller ett nytt köksbord.

Finns mycket att lägga pengar på. Kanske lägga lite på ett framtida huslån. Vem vet.

Jag vet att om jag vann såpass mycket pengar skulle jag bli glad. Finns många hål att stoppa pengarna i.backplate_tavling_april2012_500x154.png
En ny, snygg bil ligger säkert högt uppe på många önskelistor. Om du inte vinner en miljon går det att låna pengar istället. Compricer underlättar om du vill låna till bil.

2 kommentarer:

 1. Jag måste verkligen tacka för din otroligt fina kommentar tidigare idag, när jag besvarade kommentarer som jag fått i bloggen. Det värmer och betyder otroligt mycket att jag har så fina och underbara läsare som bryr sig! Tack!! <3

  SvaraRadera
 2. Tassar förbi o tipsar dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu startat en ny braig en..

  http://uj76.blogspot.se/2012/05/tant-lottar-ut-valfria-solklader.html

  ..med chans att vinna finfina & valfria solskyddskläder från Sunmate.se

  Kika gärna in o delta i den med - lycka till! =)

  SvaraRadera