fredag 17 augusti 2012

15 augusti 10:05

Vi tog oss dryga åtta mil innan Sammy bajsade. Sitter på en rastplats i Moorakaten?? Och ammar nu. Solen skiner n

Får väl se när jag får möjlighet att ladda upp detta inlägg.

10:48 fy fan vad trött jag är. Önskar jag kunde sova i bilar. Sammy sover nu. Heaven och Leo kollar på Molly mus. Ska nu köra 250km på den här vägen. Förbi åsnebyxorna. Jag tycker iaf att Osnabrück låter som det. Tycker även att det är coolt att min telefon är så smart att den kan stava till osnabrück. :))

Något som är negativt med Tyskland är alla vägarbeten.

12:28 339km kvar och 3h och 51 min. Sammy och Leo sover. Heaven supertrött eftersom hon var vaken i natt. :) hon sitter och gnäller, låtsasgråter och talar om att hon vill komma ut nu. :)) ja en bit kvar. Börjar bli Kissnödig men det får vänta till Sammy vaknar, Heaven måste kiss eller Leo bajsar. Annars kör vi så vi kommer fram. Trafiken är galen. Inte alla som ser sig för innan dom svänger.

Nu så. Kl är 13:40. Sammy och Leo vaknade precis och är ledsna. Vi har 265km kvar och 2h och 39min kvar. Nyss bytt motorväg och om 19km byter vi igen. Hoppas det kommer en rastplats snart. Ni som kört bil i Europa vet att det kan vara x antal mil mellan rastplatser och har vi otur missar vi dom precis när vi bytet vägar. Ska byta till A2 som jag tror går förbi Eindhoven så vi borde snart vara vid holländska gränsen.

14:37 fortsätter min uppdatering. Hittade en mack att stanna på så åt våran mat sittandes i skuggan bakom en lastbil. Stank kiss. :) men vad förväntar man sig. As varmt. 34 grader enl bilen och vindstilla. Har 245 km kvar så är ju nästan framme. Tror dock inte vi kommer långt innan Sammy tröttnat igen.

14:51 långt kom vi inte. Nu är Samson ledsen. Ska byta motorväg om 3,2km så får väl stanna igen sen.

15:24 nu gör vi ett nytt försök. Svängde av och in i någon stad. Hittade Lidl så gick och ammade där inne. Köpte ett paket kakor för 29 cent och nu försöker vi åka igen. 212 km kvar. Hoppas vi är framme före tio ikväll.

15:43 holländska gränsen. Sammy har somnat. Har vi tur tar vi oss över belgiska med. 179km kvar.

Usch. Drömde mardrömmar inatt. Ni som känner mig vet att jag är rädd dör vatten och Bart tog med ungarna ut igår för att kolla när båten åkte. Drömde att han lutade sig ut över räcket med Leo som hoppade till i h ramlade i. Sen vaknade jag i panik. Somnade om och drömde att Sammy sov med Bart i överslafen och att han lärde sig rulla i natt och ramlade rätt ner i golvet.

15:56 skicka mig inga mms nu när jag är borta. Betalar 6,99:- per mms jag tar emot. .

Är iaf 'bara' 152km kvar.

The neverending story. Kl är 16:35. 120km kvar att köra. Bart gjorde samma misstag som alltid. Följer gps utanför Eindhoven. Hamnar på
Motorväg mot Amsterdam som man ej kan köra av. Cirka tjugo min felkörninh. Suger!!! Lyssnar han på mina råd? Nej. :) heaven och Sammy sover och ny börjar Leo lacka ur. Men 1 timme och 18 min kvar. Har vi tur kan vi vara framme till 18. :D.
16:45 kört över gränsen. :) de
Provincie antwerpen heet u welkom. Ja tack tack. :)

100km kvar och har en galning i medålderskris framför oss. Kör med taket nedvevat och svänger in och ut mellan bilarna så man får ställs sig på
Bromsen.

I morgon ska jag börja med promenader. Såg mig själv i rn spegel
På båten och jag ser väl ut som deltagarna i biggest looser ungefär.

17:26 vi har 28,5km kvar. Sammy och Heaven sover fortfarande. 31 grader utanför bilen.

17:43 de provincie oost-vlaanderen heet u welkom. Det närmar sig. 9,7km kvar. 16min. Vaknar Sammy nu för man vara ledsen.

17:47 nu vaknade Sammy. Från inget till skrik. 7,2km kvar. 13 min. Drygt. :(

17:59 franme

1 kommentar:

  1. Verkar ju ändå som om resan gick hyffsat ok, hade kunnat vara värre :) ifall Bart vet att du har rätt efter han kört fel, be honom skriva lapp till sig själv att inte följa gps just där, sedan tar du fram den lappen till nästa resa så har han bevis i sin handskrift ifall det behövs ;)
    Kram Anette

    SvaraRadera