söndag 21 april 2013

21 april 18:41

Tänkte försöka sammanfatta helgen. I torsdagskväll så skulle Elinor dyka upp men slutade med att hon kom på fredagsmorgonen. Hon sov hos en vän i Ludvika.
Fredagen bestod av lunch på stan. Heaven fick egentid med sin gudmor och det tyckte hon var helt underbart. Shopping på Erikslund där jag bland annat fick tag i byxor till Leo. Jag avgudar dom. Superorangea. Ångrar att jag inte köpte ett par i storlek 98 med att stoppa undan i växalådan. Kanske får åka dit någon mera dag.

Blev storshopping på maxi. Fyllde på blöj, välling, tvättlappsförrådet för våran "lilla" värdecheck :)


Leo i sina fina byxor :)Gossarna :)


Heaven har hittat en daggmask i sandlådan. Visar stolt upp den. Försökte hålla min föräldraroll genom att tala om att hon ska vara snäll mot masken och inte lämna den i rutchkanan :)


Fredagen kom Karin och barnen över på mat. Mycket trevligt. Kollade in de fem legenderna med Heaven och Elinor på fredagskvällen men slutade efter halva. Trötta var vi efter en dags shopping. Elinor målade Heavens naglar och hon talade om att det var bra att ha Elinor här för hon fixar så mycket. Pappa kunde med fixa. Men mamma. Hon kunde ingenting. Ja det är tacken. 

Lördagen blev mera shopping. Hämta upp Monika och taco på kvällen. När barnen somnat kom Camilla över och Anna-Karin. Lite vin och prat innan bror skjutsade ner oss på stan. Blev bmb och bussen som gick 0250 hem. Trevligt hade vi. Synd bara att man vet att man ska upp tidigt.
Blir utgång igen när jag fylller år.. Om ett halvår. Skoj va ;)

Anette: Finns dagjobb. Inom kommun eller på en mottagning men ingenting som lockar. Finns även möjlighet att läsa vissa vidareutbildningar som kan ge dagjobb men ingenting just nu som lockar. Funderar på anestesi men det blir nästa höst i sånt fall. Alltså inte nu i höst utan hösten efter.

Pratade med Monika och Elinor om att det var dags att göra någonting igen och vi enades om att det är dags att åka till New York igen. Blir ju inte förens efter jag varit i Thailand med familjen men Malin ville också med så klart vi måste bege oss!

Leo leo. Han ramlar ju hela tiden. Idag skulle han upp till rutchkanan och ramlar mellan stegpinnarna när han klättrar upp. Gör en volt och landar på nacken så att kroppen bryts åt två håll. Trodde seriöst att han skulle brutit något men gick bra. Lite sand i munnen som sköljdes bort av juice och sen var det bra igen. 

Nu lite kvällsmys innan barnen ska sova. Själv ska jag också somna tidigt. I morgon vankas dagjobb.

2 kommentarer:

  1. Sigge har i 98, Leo kan få ärva :-). Våra bonuscheckar är på 25 kronor...

    SvaraRadera