måndag 18 augusti 2014

Får ofta frågan om varför jag inte uppdaterar min blogg. Ja. Jag hinner inyr känns det som. Men ska göra ett försök. 

Mina nästan tre veckor eller vad de nu blev i Belgien försvann i rasande fart. Haft supertrevligt och tillbringade väldigt mycket tid med Helen. Hälsa på Heldi, träffa Anette, andra Heidi, Malena och Stefanie. Handla för mycket och åt alldeles för dålig mat men trevligt var det. 

Åkte hem förra tisdagen. Hemma på onsdagen och i fredags flög jag och H till Kreta. Vi solar och badar. Läser sagor. Äter mat. Bråkar lite. Köpte ett Uno idag så spelat en del Uno. I morgon och onsdag blir det utflykt och torsdag slapp. Fredag hemåt. 

Heaven vill åka till badhuset nästa lördag för at visa sin pappa att hon numera kan flyta och i princip simma både bröst och ryggsim. Dock ej felfritt.  


Annars planeras de för höst. H börjar  förskoleklass. Vad hände? Pojkarna dagis igen. H's dans börjar. Min skola börjar. Jobbey börjar. Barnvakt ska letas. Måste ta och hitta någon barnvakt man kan betala för att vara barnvakt. Det här här kommer inte fungera i längden. 

Utgång planeras med Sandra. En tjej från Belgien som jag såklart träffade där också men nu har flyttat hem till Sverige med sina döttrar. 

1 kommentar: